Creare Site de Prezentare

Ce oferim

Creare
Site
de Prezentare

Proiectarea și dezvoltarea site-ului: Crearea unui design personalizat pentru site-ul dvs. și dezvoltarea funcționalităților necesare pentru a-l face să funcționeze corespunzător.

Optimizare SEO: Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare, astfel încât să apară în primele rezultate pentru anumite cuvinte cheie.

Integrare cu rețele sociale: Conectarea site-ului dvs. la conturile dvs. de rețele sociale pentru a permite o partajare ușoară a conținutului.

Responsive Design: Crearea unui design care se adapteaza la diferite dimensiuni de ecran pentru a fi accesibil pe orice device.

Suport și mentenanță: Oferirea de suport și mentenanță pentru site-ul dvs. după lansare pentru a vă asigura că funcționează corespunzător.

Segmentul Dezvoltarii

cu design diversificat

Segmentul de creare site , in zilele noastre este din ce in ce mai diversificat, insa alegerea firmei de web design este o etapa importanta in demararea proiectului. Firma noastra pune la dispozitia clientului cateva versiuni, ca apoi sa aleaga varianta dorita. Pret creare site de prezentare pertinent si rapiditate in executie, cu administrare si promovare online.
Nu uitati, clientii sunt online! Firma ta are un site web?

Ne axam pe solutiile:

HTML, CSS & WordPress Development

Vom recurge la un design web personalizat, incercand sa ne delimitam pe cat posibil de restul concurentei.

100% Design Responsive

Web Design pentru orice dispozitiv receptiv

Designul web responsiv este o abordare de design care asigură că aspectul și conținutul unui site web sunt optimizate pentru vizualizare pe orice dispozitiv, indiferent de dimensiunea sau rezoluția ecranului. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor machete flexibile, imagini și interogări media CSS, care permit site-ului web să-și ajusteze aspectul și stilul pentru a se potrivi cel mai bine spațiului disponibil pe ecran.
În general, designul web responsiv este un aspect important pentru orice site web, deoarece asigură că site-ul poate fi accesat și utilizat cu ușurință pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv computere desktop, tablete și smartphone-uri.

Creare Site
Un site adaptabil pentru orice dispozitiv, o experienta placuta online.

Unul dintre principiile cheie ale designului responsive este utilizarea unui aspect flexibil al grilei, care permite site-ului web să se adapteze la diferite dimensiuni și rezoluții ale ecranului. Acest lucru se realizează prin utilizarea sistemelor de layout CSS grid și flexbox, care permit elementelor de pe pagină să fie aranjate într-un mod flexibil și receptiv.

Support & Marketing​
Marketing to Support Your Web Design

Construirea unei prezențe uriașe online poate fi o provocare pentru întreprinderile mici și pentru start-up-uri. Dar, cu noi, puteți construi rapid tracțiune și vă puteți extinde marjele afacerii. Serviciile noastre de dezvoltare website vă vor ajuta să ajungeți și să implicați potențialii clienți, punându-vă afacerea în prim plan. Suntem mereu activi în întreținerea site-ului dvs. web și optimizarea conversiei acestuia.

0
SEO Onpage
0
Viteza Incarcare
0
Indexare
Optimizat SEO On-Page

Dupa finalizarea structurii si designului site-ul dvs va fi optimizat SEO on-page.

Optimizat Full Resonsive 100%

Ne vom asigura ca site-ul va fi complet adaptabil pentru orice dispozitiv.

Indexat manual in Google

Pentru a evita timpul de asteptare va vom indexa site in principalele motoare de cautare manual.

9+
Ani Experienta
Faqs

Intrebari Fecvente

Pretul este fix pentru serviciile primite?

Nu. Poate varia plus sau minus, in functie de complexitatea proiectului/serviciului solicitat.

-tipul website-ului

-numarul paginilor

-grafica.

Pentru o oferta corecta click aici.

Se oferta suport dupa finalizarea proiectului?
Cat timp dureaza executia unui proiect?
Ce tehnologii folosiți pentru website-uri
Pot să modific eu conținutul site-ului?
Am nevoie de administrare și întreținere site?
Solicitare & Ofertare Rapida

Formular Online Oferta Serviciu Web

    Sunt de acord cu politica GDPR