Despre noi

Cine suntem

Despre firma noastra si serviciile noastre

Firma noastra vine cu o paleta larga de servicii web, incepand cu etapa de creare pana la promovarea si dezvoltarea prezentei tale online.

Creăm site-uri web unice care sunt personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale clienților noștri. Design-urile noastre sunt moderne, profesionale și optimizate pentru vizibilitatea motorului de căutare.

Pentru noi a fost esențial să vă putem oferi servicii complete, de la crearea site-ului dvs. web până la aducerea de trafic calificat.

Mai presus de toate, vedem onestitatea si transparenta in prim-planul colaborarii; va vom oferi doar sfaturi in care credem si suntem deschisi in ceea ce priveste structura noastra de preturi, care se bazeaza pe timpul necesar si calitatea serviciilor la cel mai inalt standard.

Site-uri Personalizate

Proiectarea arhitecturii site-ului: planificam structura site-ului și organizam conținutul în părți logice. Facme acest lucru prin crearea unui wireframe sau a unui diagramă de site.

Suport 24/7

Alocarea suportului rapid se face prin diferite mijloace de comunicare: email, telefon, chat Facebook cat si modalitatea rapida de contactatre prin scriptul nostru de WhatsApp.

1+
Ani Experienta
1+
Lansari de Proiecte
1+
Clienti multumiti
1+
Proiecte in curs de derulare
1+
Certificari si Diplome

11 ani experienta in marketing online si web design personalizat

Serviciile noastre variază de la design și dezvoltare de site-uri web, optimizare pentru motoarele de căutare, marketing pe rețelele sociale, scriere de conținut și multe altele. Avem expertiza și experiența pentru a ne asigura că prezența dvs. online este optimizată la maximum. Scopul nostru este să ajutăm companiile să-și atingă publicul țintă și să-și depășească obiectivele. Înțelegem că a ieși în evidență într-un spațiu digital aglomerat poate fi dificil și de aceea ne străduim să oferim cele mai bune servicii disponibile.

Munca si Seriozitate

Experienta
acumulata in ani de munca

Vlad
Founder, CEO
Mihai
Content Writer
Alexandra
Head Design
David
App Developer
AlexaMedia Solutions

Certificari
dobandite

Suport email

contact@alexamedia-solutions.ro

Suport telefonic

0769 413 447

Feedback Clienti

Bucuria noastra e multumirea clientilor