Social Media Marketing

Servicii de

Publicitatea pe rețelele sociale

Publicitatea pe rețelele sociale este procesul de publicitate pe platformele de socializare pentru a direcționa traficul către o destinație externă, cum ar fi site-ul tău web.

Facebook Ads oferă mai multe modalități de promovare prin intermediul platformei lor de publicitate. Iată câteva exemple:

 1. Anunțuri cu imagini: Acest tip de anunțuri utilizează imagini statice sau animatie pentru a atrage atenția publicului țintă.
 2. Anunțuri video: Acest tip de anunțuri utilizează video-uri pentru a transmite un mesaj mai complex și pentru a capta atenția publicului țintă.
 3. Anunțuri Carousel: Acest tip de anunțuri permite afișarea a mai multor imagini sau video-uri într-o singură postare, astfel încât publicul țintă să poată naviga prin conținutul dvs.
 4. Anunțuri de înscriere: Acest tip de anunțuri se adresează persoanelor care sunt interesate de produsele sau serviciile oferite de dvs. și le solicită să se înscrie pentru a primi mai multe informații.
 5. Anunțuri de conversie: Acest tip de anunțuri încearcă să convingă publicul țintă să ia o anumită acțiune, cum ar fi să efectueze o achiziție sau să se înscrie pentru un serviciu.
 6. Anunțuri de relații: Acest tip de anunțuri încearcă să creeze o relație durabilă între dvs. și publicul țintă, prin intermediul unui mesaj de încurajare și susținere.
 7. Anunțuri de afișare: Acest tip de anunțuri se afișează pe rețelele de afișaj ale Facebook și sunt menite să atragă atenția prin intermediul unei imagini atractive sau a unui mesaj simplu.

Social Media Marketing

Marketing-ul pe rețelele sociale nu este doar un nou mod de publicitate, ci si o strategie extrem de utilă, care te poate ajuta să ajungi la clienți potențiali targhetati.

ce este

Social Media Marketing

Marketingul pe rețelele sociale este procesul de promovare a afacerii tale către potențialii clienți prin intermediul platformelor de socializare. Există două forme principale de marketing social media: managementul social media și publicitatea social media. Există unele suprapuneri între aceste metode, dar fiecare se concentrează pe obiective diferite.

Servicii care ajuta la

Creste Vizibilitatea Afacerii

Promovarea prin intermediul retelelor de social media poate ajuta la cresterea vizibilitatii afacerii dvs si poate avea un impact puternic asupra vanzarilor.

Promovarea prin intermediul retelelor de social media poate ajuta la cresterea vizibilitatii afacerii dvs si poate avea un impact puternic asupra vanzarilor.

SMM

Servicii Administrare Conturi

0769413447

Concept & Setare

Servicii Administrare Conturi

Fortunately, we aren’t just designers and developers here—we are writers, strategists, techs and creatives, all working towards the same end goal: our client’s success. As a full-service digital marketing agency

Monitorizare Social Media

Monitorizam zilnic conturile de Facebook Ads pentru o mai buna cunoastere a tintei clientului.

Dezvoltare Cont

Dezvoltare cont prin livrare like-uri, postari in grupuri generale si pe nisa de activitate etc.

Conceptie Design

Creare si setare design placut a paginii tale de Facebook, pentru a atrage mai multi clienti.

Proiectul tau este prioritar pentru noi!

Solicitare
Oferta Pret

  Sunt de acord cu politica GDPR

  1+
  Years Of Experience
  Faqs

  Asked Questions about Website Design

  Will you provide website layout about design ?

  Fortunately, we aren’t just designers and developers here we are writer strategists, techs and creatives working towards the same end goal our client’s success. As a full-service digital marketing agency

  How much does cost to design website ?
  How many revisions can i make the design ?
  Will you provide website layout about design ?