Securizare Site

Servicii Profesionale

Securizare Site

Securizarea site-ului este o etapa ce nu trebuie ingnoarata in ziua de azi.Prin securizarea lui iti confera siguranta ca website-ul nu iti va fi injectat nici un virus sau grija ca unele date iti vor fi furate.Plus de asta, Google puncteaza un site cand are instalat un certificat SSL.

Atacurile cibernetice sunt in crestere, sa nu mai vorbim de concurenta care abia asteapta sa ne prinda cu garda jos. Ei bine, in acest caz pentru posesorii de website-uri pe platforma WordPress si nunai, oferim:

Serviciile noastre securizare web site includ urmatoarele:

Există multe servicii care pot ajuta la securizarea unui site web. Unele dintre cele mai comune tipuri de servicii de securitate pentru site-uri web includ:

Certificate SSL/TLS: Aceste certificate criptează datele transmise între un site web și browserul web al unui utilizator, ajutând la protejarea împotriva interceptărilor și a atacurilor de tip man-in-the-middle.

Firewall-uri pentru aplicații web (WAF): Aceste firewall-uri monitorizează și filtrează traficul de intrare către un site web, blocând traficul rău intenționat cunoscut și ajutând la protejarea împotriva atacurilor, cum ar fi injecția SQL și cross-site scripting (XSS).

Protecție DDoS: atacurile Distributed Denial of Service (DDoS) inundă un site web cu trafic în încercarea de a-l face indisponibil pentru utilizatori. Serviciile de protecție DDoS ajută la absorbția și filtrarea acestui trafic rău intenționat, ajutând la menținerea disponibilă a site-ului web.

Monitorizarea securității: Unele servicii de securitate oferă monitorizarea continuă a unui site web pentru vulnerabilități și amenințări, alertând proprietarul site-ului și luând măsuri de remediere atunci când este necesar.

Testare de penetrare: Acesta este un atac cibernetic simulat efectuat de o echipă de experți în securitate pentru a identifica vulnerabilitățile dintr-un site web. Rezultatele testului pot fi folosite pentru a îmbunătăți securitatea site-ului.

Securitate ca serviciu: acest tip de serviciu oferă o gamă largă de măsuri de securitate, inclusiv cele enumerate mai sus, ca un pachet care este gestionat de o terță parte.

Proiectul tau este prioritar pentru noi!

Solicitare
Oferta Pret

    Sunt de acord cu politica GDPR