Promovare Site

Instrumentul de baza care ar trebui utilizat pentru proprietarul site-ului este promovarea site-ului web chiar si la un pret redus.

Fiecare afacere isi are specificul ei si este normal ca un anumit plan de promovare site, sa functioneze perfect pentru o afacere, asta vom face noi pentru tine.

Firma noastra oferta servicii ce lucreaza cu instrumente premium de analiza detaliata, pentru SEO și raportam saptamanal rezultatele obtinute.Volumul de servicii promovare site si marketing online oferite de  firma noastra este intotdeuna transparent si concret. La fel si rezultatele obtinute pentru cuvintele cheie targhetate.Un mod eficient de promovare website poate consta si in campanii de Link Building, realizate pe o perioada de timp indelungata sau chiar constanta pentru o buna mentinere in prima pagina Google.Asadar, vom folosi mai multe cai de publicitate pentru firma dumneavoastra.

Promovare Web la un alt nivel

Pentru a atinge acest obiectiv, site-ul web trebuie promovat prin instrumente de promovare convenționale și prin motoare de căutare. Promovarea pe motoarele de căutare este probabil cel mai eficient mod de a face din ce în ce mai mulți oameni să iti viziteze site-ul web.

Studiile au arătat că mai mult de 98% dintre persoanele care utilizează internetul folosesc „Motoare de căutare”  pentru a obține informații despre un anumit produs sau serviciu de interes. Majoritatea acestor vizitatori ajung pe site-ul tau prin motoare de căutare populare precum Google®, Yahoo! ®, Bing® etc. Deci, dacă site-ul tau web este listat pe aceste motoare de căutare populare, site-ul va atrage cel mai probabil vizitatori și va genera mai mult trafic. Mai mult, dacă esti listat în primele 20 de poziții pe aceste motoare de căutare, șansele ca site-ul să fie vizitat sunt chiar mai mari. Odată cu lansarea în fiecare zi a sutelor de site-uri web, a devenit din ce în ce mai dificil să apară pe motoarele de căutare.

Solicita cotatie de pret

  Ce servicii doresti?

  Creare SiteCreare Magazin OnlineOptimizare SEOPromovare Site
  Campanii GoogleCampanii FacebookCreare LogoRe/Branding
  Link BuildingTrafic SiteMentenanta SiteAltceva

  Proiecte realizate

  AlexaMedia Solutions

  Suport Online