Marketing Online și SEO pentru Link Building

Marketing Online și SEO pentru un Link Building calitativ

Oricine e implicat în Marketing Online sau SEO știe că pentru a avea succes în a ajunge la pagina respectivă, trebuie să faceți o serie de link-uri externe pentru site-ul dvs. pentru a vă asigura că motoarele de căutare recunosc puterea site-ului dvs. și poziționare corespunzătore.

Puteți cunoaste că este esențial să obțineți cât mai multe linkuri calitative care să duca către site-ul dvs. cu putință și că fiecare legătură va beneficia indiferent de unde provine de la … o „greșeală obișnuită”.

Principalul lucru in care oricine este implicat în marketing-ul pe Internet trebuie să învețe  că motoarele de căutare se uită la calitatea legăturilor. Deoarece fiecare legătură are rolul de a vota site-ul dvs. pentru motoarele de căutare de calitate și relevanță, este important să aveți aceste voturi de la site-uri cu reputație care, în ochii Internetului, sunt de bună calitate.

Asigurați-vă că veți obține link-uri de pe site-uri care posedă câteva calități anumite: vă va pune într-un loc bun pentru a obține site-ul dvs. recunoscut de către motoarele de căutare și vă poziționați mai sus in SERP.

Asigurați-vă că site-ul pe care îl obțineți un link are un rang de pagină:

Este mai avantajos să obțineți o legătură dintr-o pagină dintr-un alt site care are deja un rang de pagină. Obținerea unei link-uri de pe unul dintre aceste site-uri va permite o parte din această pagină „suc” pentru a fi filtrate pe site-ul dvs. crescând rangul paginilor proprii. Nu este întotdeauna esențială, dar are cu siguranță mai multe beneficii pentru progresul site-ului dvs. pe termen mai lung, dacă puteți realiza acest lucru.

Asigurați-vă că link-urile sunt „DoFollow Links” in Link Building:

Uitați-vă la existența unor linkuri existente care apar deja pe site-ul pe care îl căutați în încercarea de a obține un link de la vă va permite să vedeți dacă linkurile pe care le furnizează sunt urmărite sau urmează. Un link care nu este DoFollow înseamnă că link-ul nu va oferi niciun avantaj SEO site-ului dvs., astfel încât nu prea merită să pierdeți timp pentru a obține un link de pe acest fel. Dacă evidențiați textul linkului și „sursa de selecție a vizualizării” veți putea să vedeți în cod dacă se afișează „nofollow”. În cazul în care acest text nu este acolo, atunci acest link va oferi avantajul site-ului dvs. SEO.

Asigurați-vă că link-urile dvs. provin de la site-uri legate cu acelasi domeniu de activitate:

Dacă site-ul dvs. este unul pentru un salon de înfrumusețare sau salon de frumusețe, veți beneficia mai mult de legăturile de la alte site-uri din industria părului, frumuseții și sănătății, deoarece acestea au o temă similară. Un site constructor ar putea merge pentru link-uri pe site-uri care sunt legate de îmbunătățirea acasă și de întreținere casă. În căutarea unor directoare nisate de calitate de pe Internet cu această temă în minte și căutarea altor site-uri din cadrul acestor activitati similare care au o pagină de link-uri  merită să contactați pentru a vedea dacă vor adăuga un link de la site-ul lor la al tău.

Verificați concurenții dvs.:

Uită-te la site-urile care sunt în prezent pe pagina 1 în motoarele de căutare și copiați URL-ul lor în explorator pe site-ul Yahoo. Faceți clic pe fila Inlinks și acest lucru vă va permite să vedeți o listă cu peste tot pe care concurenții dvs. au legături externe care indică site-ul lor. Trecând prin aceste liste de link-uri vă vom arăta locurile pe care le puteți aplica și pentru legături.

Adăugați linkuri către site-ul dvs. în bloguri și articole:

Scrierea articolelor legate de site-ul dvs. care conțin cuvintele dvs. cheie este benefică dacă le obțineți distribuite pe Internet pe diferite site-uri care au pagini bune, urmând link-uri etc. Creați un link în cadrul acestor articole înapoi pe site-ul dvs. Același lucru se poate face în blogul comentând și blogging-ul oaspeților pe alte site-uri de înaltă calitate din aceeasi nisa.

Dacă urmați aceste sfaturi atunci când căutați cele mai bune locuri pentru a obține linkuri de pe site-ul dvs., veți vedea că legăturile dvs. sunt de o bună calitate și acest lucru va duce site-ul dvs. pe drumul spre SEO de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlexaMedia Solutions

Suport Online