Optimizare viteza de incarcare site

Optimizare viteza de incarcare site atat pentru desktop cat si mobil

Google a facut un anunt cu privire la schimbarea algoritmului pe baza caruia se hotaraste pozitia rezultatelor in cazul cautarilor mobile, punand accent si pe viteza de incarcare site, optimizarea viteza de incarcare site va fi indispensabila.

Algoritmul de rankare ale website-urilor mobile in Google se va schimba si va fi luata in considerare viteza de incarcare ale site-urilor.Asadar, site-urile care vor avea viteza de incarcare mai mare la accesare vor fi mai favorizate, iar cele care se incarca mai greu se vor regasi mai jos in pagina de rezultate a cautarilor. Drept urmare, viteza de incarcare a paginilor va avea efect la numarul de vizitatori care vor intra din motorul de cautare pe site-urile mobile. Firmele preocupate de traficul din Google vor trebui sa-si optimizeze versiunea mobil al site-ului pentru a avea viteza de incarcare cat mai mare. Viteza de incarcare a site-urilor mobil este unul din numeroasele cerinte de care algoritmul Google ia in considerare cand creaza SERP-ul. Cei de la Google spun ca efectele modificărilor se vor vedea in special in cazul site-urilor foarte „lenese” la incarcare.
Cum in ziua de azi cautarile de pe mobile sunt din ce in ce mai ridicate fata de cele de pe calculatorul clasic (PC, laptop), Google pune accent pe partea mobila de cautare.

Audit gratuit pentru optimizare viteza de incarcare site aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

AlexaMedia Solutions

Suport Online