SEO 2019, 3 tentinte

SEO 2019

Până la urmă, tendințele de mâine sunt pregătirile de astăzi. Prin înțelegerea a ceea ce sa întâmplat în ultimul an și a modului în care SEO evoluează în prezent, putem anticipa ce tendințe vor domina anul viitor și planificați strategia dvs. de marketing SEO 2019, în consecință.

1. Adaptabil Mobil

Cu peste jumătate de căutări provenite de la telefoane mobile, nu e de mirare că SEO va continua să se concentreze pe mobil pe desktop. În luna martie a acestui an, Google a lansat prima sa actualizare de indexare mobilă, care prioritizează în ultimă instanță experiența utilizatorilor de dispozitive mobile. Intrând în 2019, acest lucru va continua, ceea ce înseamnă că toate versiunile mobile ale site-urilor ar trebui optimizate. Cum? Viteză rapidă a paginii, design prietenos pentru mobil, conținut concis.

2. Căutarea vocală

Nume precum Siri, Alexa și Cortana au devenit parte din viața noastră de zi cu zi de la introducerea și ridicarea asistenților vocali. Obținerea informațiilor nu mai este limitată la tastarea pe telefoane și pe desktop-uri, deoarece asistenții vocali pot răspunde la întrebări la fel de repede, dacă nu și mai repede. Ce înseamnă aceasta pentru SEO? Crearea de conținut pentru cineva care utilizează căutarea vocală va fi esențială. Aceasta va implica date structurate, cuvintele lungi de coada și propoziții de conversație care pot răspunde cu ușurință la întrebări și întrebări.

3. Inteligența artificială (AI)

Chiar și în această zi când vedem simple autoturismele pe drumuri, AI se simte încă de viitor. Adevărul este însă că viitorul a sosit și atâta timp cât AI continuă să se dezvolte, va deveni din ce în ce mai important. Pe parcursul anului următor 2019, AI va oferi informații mai detaliate despre analiza site-urilor web, comportamentul utilizatorilor și înțelegerea conținutului. De asemenea, va deveni mai bun la detectarea tehnicilor de SEO de tip „black-hat” și la recompensarea utilizării conținutului unic. Încercarea de a prognoza algoritmi și actualizări Google în continuă schimbare pare aproape imposibilă, dar asta nu înseamnă că nu putem face predicții. Privind la progresele tehnologice și tendințele utilizatorilor, putem înțelege modul în care SEO evoluează și dezvoltăm o strategie care să vă păstreze afacerea înaintea curbei. Pe masura ce 2019 se desfasoara, stati la dispozitie pentru a vedea cum aceste predictii joaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlexaMedia Solutions

Suport Online