Cum să începeți o afacere în 2020 – 9 sfaturi esențiale

Cercetați și înțelegeți piața

Ia timp pentru a face cercetări de piață și pentru a asculta cu adevărat îndeaproape nevoile clientului ideal. Întreabă-i pe ei pentru a afla unde se află acum: este diferit de locul în care vrei să fie. Utilizați aceste informații și folosiți-le pentru a crea o soluție utilă pentru ca acestea să poată fi mai ușor de acordat în afacerea lor.

Începerea unei afaceri sau a unui proiect nou este exponențial mai dificil decât orice alt loc de muncă. Antreprenorii de succes trebuie să funcționeze bine într-o varietate de funcții: vânzări, marketing, finanțe, operațiuni, resurse umane etc. În plus, crearea unei întreprinderi, a unei noi divizii sau a unui aspect al afacerii de la zero necesită creativitate, persistență și învățare continuă . Nu va veni cu ușurință!

Formați-vă viața pe care o doriți pentru dvs.

Sunteți proiectantul vieții voastre. Dacă există părți ale vieții care nu se potrivesc bine, puteți face ajustări. Gândiți-vă la viața și cariera voastră ca lut pe roata olarului și voi ca olar. Luați o imagine în mintea ta despre ceea ce arăta capodopera și continuați să vă modelați spre acea imagine. Creați-vă viziunea personală și de afaceri.

Ascultă-ți cu adevărat clienții

Cu adevărat ascultați și empatizați cu clienții. Toată lumea este atât de interesată să își transmită propriul mesaj personal, încât nimeni nu se oprește pentru o clipă să asculte și să audă rădăcinile problemei sau durerii. Credeți să ascultați 80% din timp, clarificând 10% din timp și răspunzând din toată inima și intenționat, rămâne restul de 10% din timp.

Fiti o echipă

Majoritatea liderilor se mulțumește să învețe singuri. Ei citesc o carte sau participă la o conferință de la sine. Liderii buni învață cu ajutorul unui mentor. Un antrenor poate veni alături de un lider și îi va ajuta pe lider să vadă lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Cei mai buni lideri învață cu o echipă. Un vechi proverb învață că acolo unde există mulți consilieri, există mult succes.

Concentrați-vă pe ceea ce vă face să prospere

Fii  neobosit cu ceea ce te face să prospere. De multe ori, suntem influențați de lumea exterioară și ne amestecăm propriile dorințe de dragul celor din jurul nostru. Cu cât mai devreme puteți înțelege acest nugget, cu atât mai devreme vă va schimba lumea.

Este ușor să vă prindeți de provocările zilnice de a conduce o afacere, dar TREBUIE să contsumati timp, cel puțin o dată pe săptămână, pentru a evalua ceea ce faceți pentru sănătatea pe termen lung a afacerii dvs. Aceasta include marketingul, instruirea, dezvoltarea angajaților, implicarea în comunitate și dezvoltarea capitalului. Investițiile solide de astăzi vor plăti dividende în viitor. Păstrați puțin timp și pentru voi!
Concentrați-vă pe recompense

Nu ezitați să faceți acest lucru atunci când vă gândiți să începeți o nouă afacere de afaceri, în ciuda temerii că aceasta nu poate funcționa. Trebuie să adoptați modul de gândire conform căruia întreaga călătorie este un experiment mare și că „eșecul” nu este o opțiune, deoarece în cele din urmă este vorba despre învățare și creștere. Concentrarea pe recompense în loc de frică este o adevărată cheie a succesului.

Rețea cu exerciții cu experiență

Folosiți orice ocazie de a vă conecta și de a învăța de la mai mulți directori experimentați, precum și de a fi instruiți și antrenați de unii dintre ei. În plus, expunerea la întâlniri specifice, discuții în sala de consiliu și planificare strategică ar fi în cele din urmă benefice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlexaMedia Solutions

Suport Online